Päivitykset

4.4.2019
Kasvattajat
Pentuvälitys


20.9.2019
Pentueita suunnitteilla
Pentuvälitys

9.2.2019
Pentuvälitys,
Sijoituskotia Etsitään,
Siitosurokset

19.1.2019
Koko sivuston sisältö tarkastettu ja päivitetty.

29.10.2018
Pentulista
Aikuisia etsii kotia
Siitosurokset

27.7.2018
Pentulista
Kasvattajalista

Yhteistyössä 2019:

Suomen Kissaliitto

Movet

Orimail jutut ja kuvat voi lähettää osoitteeseen pike@pikekokkonen.com

Sivuston ylläpito:
Leena Varinen
leena@jalecats.net

Tiineys-ja pentuekysely

Lomakkeen tarkoituksena on kerätä tiineysajan ja pentueiden ongelmista pitkäaikaisseurannalla. Myös ongelmitta syntyneet pentueet halutaan mukaan seurantaan, jotta tilastot pysyisivät mahdollisimman todellisina.Toivomuksena olisi että mahdollisimman moni kasvattaja osallistuisi tähän ja kyselyyn otetaan vastaan tiedot kaikista itämaiskissarotuihin kuuluvista pentuista. Myös aikaisemmista pentueista otetaan tietoja mukaan mielellään. Kissojen tiedot otetaan ylös jotta seurantaan ei tulisi ns. haamupentueita/kissoja. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksella ja henkilö -eikä kissatietoja ei julkisteta. Oricat ry:n kotisivuille tulee tilastoa seurannasta Tähdellä* merkityt ovat pakollisia.

HUOM! Sinun ei tarvitse olla Oricat ry:n jäsenkasvattaja vaan kaikki rekisteröidyt kasvattajat voivat tähän vastata ja kattojärjestölläkään ei ole väliä!

Kysely löytyy uudesta paikasta ja löydät sen alla olevasta linkistä. Kysely avautuu uuteen ikkunaan. Uuden muodon avulla saadaan tilastoitua helpommin tulokset. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä Leenaan; leena@jalecats.net tai iltaisin puhelimitse 0407697500

Tiineys- ja pentuekysely

venla.jpg

PR/GIC Yzing's Özaya
Kasvattaja: Mia Norrman, Ruotsi
kuva ja om. Minna Sainio